Skraplotter på nätet, hur fungerar det?

De flesta som är över 18 år i Sverige idag har nog skrapat en trisslott. Det är en härlig känsla att skrapa, det är roligt och ger lite spänning i vardagen. Dock måste man åka ut till affären för att kunna köpa en skraplott idag, och om man vinner någonting måste man tillbaka igen och realisera vinsten, eller?

Någonting som många kanske inte vet är att du kan skrapa lotter direkt i din mobil eller surfplatta idag. Du köper en lott på samma sätt som du köper en fysisk lott på affären men du slipper åka iväg någonstans. Du har precis lika stor chans att vinna på en skraplott i mobilen som du har med en fysisk skraplott, den enda skillnaden är att det är bekvämare att spela på mobilen.

Några fördelar med att skrapa lotter på sin dator, mobil eller surfplatta är dels att du inte behöver söka något instrument att skrapa med, många använder sig inte utav mynt idag, och skulle du vinna behöver du inte åka till affären för att hämta ut vinsten eller köpa en ny lott, det gör du enkelt och bekvämt direkt från TV-soffan eller bussen. Busenkelt, och lindrigt.

Skrapaskraplotter trisslotter svenska spel